Openingstijden


Maandag
Dinsdag:
Dinsdagavond:
(oneven weken)
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
08.30 tot 17.00
08.30 tot 17.00
tot 20.30

08.30 tot 15.00
08.30 tot 17.00
08.30 tot 12.30

Aanmelden


U kunt tijdens de openingstijden telefonisch contact met ons opnemen. Een andere mogelijkheid is het invullen van het aanmeldformulier.
Verder

Afspraak

 

De behandelingen vinden plaats op afspraak.
Graag verzoeken we u ruim van te voren aanwezig te zijn zodat we iedereen zoveel mogelijk op het afgesproken tijdstip kunnen helpen.
Sporadisch komt het voor dat we u iets later binnen roepen dan is afgesproken. Mocht deze uitloop langer dan 10 minuten zijn dan brengen we u daarvan op de hoogte.

 

... maken

 

U kunt tijdens de openingstijden telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Een andere mogelijkheid is het invullen van het afsprakenformulier.

 

 

... annuleren

 

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een afspraak geannuleerd of verzet zal moeten worden. We verzoeken u dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat we de voor u gereserveerde tijd aan iemand anders kunnen aanbieden.

Indien u uiterlijk twee werkdagen van tevoren laat weten dat u bent verhinderd, zal er niets in rekening worden gebracht.

Bij het later annuleren dient u er rekening mee te houden dat we tot maximaal 100% van de gereserveerde tijd in rekening mogen brengen.

 

Wanneer u wegens ziekte niet kunt komen dan vragen we u vóór 9.00 uur telefonisch contact met ons op te nemen.