Algemene informatie

Spoed

Wanneer u een acute klacht van tandheelkundige aard heeft buiten de reguliere openingstijden, kunt u contact opnemen met de Tandartsenpost Brabant via telefoonnummer 013 222 50 00

Deze is gevestigd Koningsschild 16 te Goirle.

Voor verdere informatie kunt hun website bezoeken: tandartsenpostbrabant.nl

Tarieven

Er wordt gewerkt met het uniforme UPT-tarief, zoals is vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit, de NZa.

Wanneer u graag wilt weten wat een behandeling zal gaan kosten, vraagt u dan naar een begroting. Ook kunt u deze begroting gebruiken om navraag te doen bij uw verzekeraar om te weten wat er in uw geval vergoed zal worden.

Ondanks dat de tandarts zo goed mogelijk een inschatting zal maken van de uit te voeren verrichtingen kan de definitieve factuur hoger of lager uitvallen.

 

Tandartspraktijk CAJ Kriele

Burgemeester Middelaerlaan 1
4835 EK Breda

T (076) 205 60 15
E balie@tandartskriele.nl

 

Openingstijden

Maandag: 08.30 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 20.00
Woensdag: 08.30 - 15.00
Donderdag: 08.30 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 15.00

Huisregels

Om een organisatie zoveel mogelijk vlekkeloos te laten draaien, zijn er bepaalde regels en afspraken noodzakelijk. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn. Bijgaand zijn, in het kort, de belangrijkste huisregels van onze praktijk voor u op een rijtje gezet.

 

Onze praktijk is aangemeld bij Ixorg

Ixorg is een nieuwe manier om uw mondzorg betaalbaar te houden. Met Ixorg bouwt u een budget op om de normale kosten van uw tandarts, orthodontist en mondhygiëniste mee te betalen. Daarnaast bent u bij Ixorg wereldwijd verzekerd voor gebitsschade door ongevallen tot € 10.000,-.

Ontevreden?

Indien u ontevreden bent over een behandeling of de manier waarop u bent benaderd, kunt u dat in eerste instantie het beste met de tandarts zelf bespreken. Een verhelderend gesprek kan uw probleem doorgaans al oplossen. Mocht u er samen met de tandarts niet uit komen, dan kunt u terecht bij het TIP van de KNMT.